fortrydelsesret:

Fortrydelsesret
Du har ret til at annullere denne kontrakt inden fjorten dage uden at give nogen grund. Annulleringsperioden er fjorten dage fra den dag, kontrakten indgås. For at udøve din afbestillingsret skal du informere os om din beslutning om at annullere denne kontrakt ved hjælp af en klar erklæring (f.eks. Et brev sendt med post eller e-mail). Brug venligst den vedhæftede formular til annullering af eksempler.

 

http://dk.3six0-vr.com/apm/Model-withdrawal-form_DK.pdf

 

Formular for tilbagetrækning For at overholde fristen for tilbagetrækning er det tilstrækkeligt, at du sender din meddelelse om din udøvelse af fortrydelsesretten, før tilbagetrækningsperioden er udløbet.
Konsekvenser af aflysning
Hvis du annullerer denne kontrakt, har vi foretaget alle betalinger, vi har modtaget fra dig, inklusive leveringsomkostninger (med undtagelse af de ekstra omkostninger, der følger af det faktum, at du valgte en anden type levering end den billigste standardlevering, vi tilbyder have) at tilbagebetale øjeblikkeligt og senest inden for fjorten dage fra den dag, hvor vi modtog meddelelse om din annullering af denne kontrakt. Til denne tilbagebetaling bruger vi de samme betalingsmidler, som du brugte i den oprindelige transaktion, medmindre udtrykkeligt er aftalt andet med dig; under ingen omstændigheder vil du blive opkrævet gebyrer for denne tilbagebetaling.

Ready to join?

Sign Up